Ålandskryssning

i Kryssningsförslag

Att åka på kryssning till Åland blir allt mer populärt, vilket kanske inte är så konstigt. En Ålandskryssning är ett förhållandevis billigt sätt att få ett litet avbrott i vardagen och i tillägg ett riktigt bekvämt sätt att resa. Det går dessutom Ålandskryssningar i stort sett varje dag, vilket betyder att du inte behöver planera in din resa speciellt långt i förväg utan kan vara spontan.

Ålandskryssning med Eckerölinjen

Eckerölinjen är ett populärt resealternativ för en Ålandskryssning. Här finner du en mängd olika typer av Ålandskryssningar, allt från en enkel dagstur till längre kryssningar på flera dagar. Köper du en kryssning till Åland via Eckerölinjen kan du också välja olika typer av paketresor, som golf, fiske eller varför inte en minisemestercykel på denna vackra ö? På höstkanten kan du också åka på Ålandskryssning och samtidigt passa på att njuta av en läcker kräftskiva.

En annan typ av Ålandskryssning är Eckerö Linjen Bridge Cup, där du under en heldag spelar bridge ombord på fartyget, tillsammans med andra spelglada passagerare. Det anordnas också en hel del Ålandskryssningar med större shower ombord, som Tomas Di Leva eller något populärt dansband. Du har stora möjligheter att skräddarsy din Ålandsresa med Eckerölinjen, så att den passar just dig.

Ålandskryssning med Viking Line

Åker du på en Ålandskryssning med Viking Line har du också ett antal alternativ av kryssning att välja mellan. Har du barnen med finns det exempelvis möjlighet att lägga till familjepaketMariebad, men det finns också en hel del nöjen för barn ombord på själva kryssningsfartyget. Viking Line har också kryssningpaket till Åland där du kan gå och se beachvolleyturneringen Paf Open eller Alandia Jazz Festival. Fartyget du reser med på din kryssning till Åland heter Isabella och lämnar lite att önska. Du har så klart möjlighet att köpa varor till taxfree-priser ombord.

Ålandskryssning med Birka Paradise

Birka Paradise har uteslutande Ålandskryssningar på sitt schema, vilka avgår varje dag från Stockholm. På Ålandskryssningen med Birka Paradise kommer du inte att bli besviken, då fartyget är topputrustat med allt från fina restauranger, till barer, dansgolv och ett härligt däck att lapa sol på. Hos Birka Paradise finns både de klassiska 22-timmarskryssningarna, samt temakryssningar där du bland annat kan avnjuta specialkomponerade menyer, lyssna på intressanta föreläsare eller dansa med andra danslystna. Köper du en Ålandskryssning som paket ingår ännu mer i priset, som mat, spa-behandlingar eller gourmet-resor.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: