Bingokryssning

i Kryssningsförslag

Att spela bingo är en rolig sysselsättning, som dessutom kan generera i bra vinster då och då. Idag sker det mesta bingospelandet online, vilket gör att spelet många gånger tappar den sociala gemenskapen som finns när man spelar bingo live. Bingohallar finns det gott om i Sverige, men ett förhållandevis nytt fenomen är bingokryssningen. Att åka på bingokryssning är ett relativt billigt sätt att både roa sig, träffa nya människor och öka sina chanser att vinna en slant.

Du hittar ofta aktuella bingokryssningar på olika bingosajters hemsidor, där man arrangerar bingoresor just för sajtens spelare. Ibland har man som spelare på bingosajten också chans att vinna gratisbiljetter till bingokryssningar, vilket gör det ännu mer attraktivt att spela. Bertil Bingo är ett exempel på en bingosajt som lottar ut biljetter till bingokryssningar med Birka i spelchatten då och då. Bet365 har i sin tur en bingoavdelning där biljetter till bingokryssningar går att vinnas och här är det även bingokryssningar till exotiska Karibien som står på spel.

Hur fungerar en bingokryssning?

När du åker på en bingokryssning bor du på själva kryssningsfartyget. Mat och underhållning ingår till viss del och i de fina lokalerna spelar du bingo mot andra glada kryssningsresenärer. Bingobrickor köper du fristående när du väl är ombord. Vanligtvis sker en bingokryssning över dagen, men ibland är det också en övernattning på båten. Längre bingokryssningar är mer ovanliga.

Vilka bolag anordnar bingokryssningar?

Stena Line är ett av de företag som erbjuder bingokryssningar för den spelsugne. Resan kallas för Bingo Turen och går från Göteborg till Fredrikshavn i Danmark. Bingokryssningen avgår varje tisdag klockan 09.30 och färden går sedan tillbaka till Göteborg vid halv tre samma dag. Priserna för bingobrickor på Stena Lines bingokryssning är 30 kronor, och man utlovar fina priser.

Även Bingolotto anordnar egna bingokryssningar, som brukar vara oerhört populära. Antalet resenärer på en Bingolotto kryssning kan uppgå i femhundra, så se till att vara ute i god tid när du bokar. Som bingovärd på bingokryssningen kan du ha turen att få Lotta Engberg, som naturligtvis då även bjuder på olika låtar. För att veta när bingokryssningen avgår bör du hålla utkik på Bingolottos egen hemsida.

Viking Line är ett annat kryssningsbolag som där du har möjlighet att spela bingo under kryssningen. Viking Line har inga renodlade bingokryssningar, men istället ett casino i vilket bland annat bingo går att spela.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: