Danskryssning

i Kryssningsförslag

Att åka på en danskryssning kan generera i ett minne för livet. På en danskryssning möter du mängder av andra människor, får öva dansstegen, samt äta och dricka gott. Under kryssningen fungerar fartyget som ett flytande hotell, vilket gör att det även är en mycket bekväm resa. Allt finns nära till hands under en danskryssning, både dansgolv, restauranger och andra faciliteter och denna typ av resa kan därför varmt rekommenderas. Är du i tillägg singel kan en danskryssning kanske till och med leda till något nytt i romantikens skimmer!

Olika typer av danskryssningar

Det finns lite olika varianter av danskryssningar, beroende på vad du önskar. Som regel är det dock olika dansband som står för underhållningen. Det finns dock danskryssningar som bjuder på lite mer popoch rockinriktad musik, som gör att discot kan hålla igång hela natten. Även danskryssningar med jazz och blues är populära.

Dansbandsfest med Birka

Den som älskar dansband bör inte missa att åka på danskryssnig med Birka Cruises. Här spelar nämligen inte bara populära Arvingarna, utan också Casanovas, Sannex och Expanders hela kryssningen på två olika scener. I tillägg har du så klart möjlighet att under en danskryssning med Birka också utnyttja fartygets övriga delar, som shoppingen, restaurangerna och barerna. Förbered dig på ett dygn av många roligheter! Om du inte bor i Stockholmsområdet och vill åka på danskryssning med Birka ordnas bussresor från ett 70-tal olika orter ute i landet.

Gruppresor och danskryssningar

Gruppresor AB är ett annat företag som arrangerar danskryssningar. Här går turen från Göteborg till Kiel med Stena Line. Under kryssningen bjuds du på dansbandsmusik både från idag och igår och dansandet pågår ända in på småtimmarna. Själva danskryssningen tar tre dagar, där en dag tillbringas i Kiel. Här finns möjligheter för shopping och andra utflykter, så se till att inte bara ha med dig dansskorna på resan, utan också något mer promenadvänligt.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: