Lyxkryssning

i Kryssningsförslag

Om du är ute efter en resa utöver det vanliga kan en lyxkryssning varmt rekommenderas. Då får du inte bara uppleva en otroligt bekväm resa, utan även en annorlunda sådan med massor av nya upplevelser på programmet. När du åker på en riktig lyxkryssning får du förstaklass boende och service, där mat, underhållning och andra exklusiva faciliteter ingår, det vill säga all inclusive.

Beroende av hur länge du kan vara borta, får du möjlighet att besöka antingen nya exotiska platser på hetare breddgrader, eller mer till Sverige närliggande hamnar som kan vara nog så spännande att besöka. En lyxkryssning kan alltså lika gärna gå till Tallin eller Åbo, som till Karibien eller Alaska. Det hela beror också lite på hur du som resenär definierar lyxkryssning.

Lyxkryssningar till Karibien

För de flesta som hör ordet lyxkryssning är det ändå Karibien som dyker upp först. Det varma och soliga klimatet, kombinerat med klarblått vatten och vita, vidsträckta sandstränder är nog själva sinnebilden av lyxkryssningen som sådan. Det finns dessutom mängder av kryssningsbolag som ordnar lyxkryssningar till Karibien, vilket gör det lätt att hitta en kryssning som passar just dig och dina medresande. Räkna dock med att en lyxkryssning till Karibien kostar en hel del, men förmodligen är värd varenda krona.

Olika exempel på lyxkryssningar till Karibien

Hos Kryssningsspecialisten hittar du lyxkryssningar till Bahamas, Florida och Karibien från 8970 kr per person. Då är du borta under 10 nätter. Med en lyxkryssning som denna får du stopp för bad, dykning och snorkling på bland annat Bahamas, samt möjlighet att besöka ett vattenparadis i Atlantis, där det också går att spela golf.

Ticket är ett annat resebolag hos vilka du kan boka lyxkryssningar till Karibien. Åker du denna lyxkryssning får du dessutom uppleva hur det är ombord på det största lyxfartyget i världen, Freedom of the Seas! Ombord på detta fartyg finns bland annat bubbelpool med havsutsikt, nattklubb i fartygets pool, casinospel, möjligheter att njuta av häftiga musikaler och konståkningsshower. Lyxkryssaren lägger naturligtvis till i ett flertal exotiska hamnar, där ytterligare aktiviteter anordnas.

Lyxkryssningar till andra ställen

Hos Lime Travel finns möjlighet att skräddarsy din lyxkryssning, så att du får exakt vad du önskar. Lime Travel har lyxkryssningar till Karibien, men också kryssningar i Thailands övärld. Här åker du från Bangkok längs River of Kings och Chao Phraya River och får ett oförglömligt äventyr med bara några få medpassagerare. I övrigt kan du beställa lyxkryssningar hos Lime Travel över i stort sett hela världen, där alla måltider, dricks, lyxiga sviter och underhållning är inkluderat i priset.

Om du inte vill åka så långt på en lyxkryssning, utan hellre håller dig i närheten av Sverige, går det också naturligtvis att ordna. En lyxkryssning för dig kanske är det samma som en spakryssning till Åland eller en kryssning till Danmark där fokus ligger på att avnjuta gourmetmat?


Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: